Cateodata ma mai aventurez in lumea retetelor care necesita mai multa pregatire a ingredientelor si de data asta chiar a meritat pentru ca a iesit un gust deosebit. Foarte rar mi se intampla sa mananc doua avocado dintr-o lovitura :).
Pentru reteta asta e nevoie de un blender si, optional, o rasnita pentru chimion.
Ingrediente:
- avocado
- chimion pudra (facut la rasnita)
- zeama de lamaie
- patrunjel
- ceapa
- sare
- ardei, nuci si rosii (optional, pentru decor)
Pudra de chimion se poate obtine folosind fie o rasnita, fie un blender mai performant (pentru unul mai slab e necesara o strecuratoare), iar avocado trebuie sa fie bine copt pentru a iesi textura cremoasa.
Toate ingredientele se pun in blender si se adauga apa sau zeama de lamaie atat cat sa poata functiona normal. Daca blenderul are o unealta pentru apasarea ingredientelor spre lama (ca in imaginea de mai jos) e si mai bine pentru ca se poate folosi mai putina apa.
La sfarsit iese o pasta delicioasa care se poate orna pe ardei cu niste rosii si nuci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu