duminică, 16 august 2015

Lasagna raw cu dovlecei




O reteta foarte buna de lasagna raw inspirata de la totuldespreraw.ro.

Ingrediente:
  • Dovlecei;
  • Rosii (galbene);
  • Caju (inmuiat);
  • Seminte de floarea soarelui (inmuiate);
  • Ulei de masline;
  • Castraveti murati;
  • Busuioc;
  • Marar;
  • Patrunjel;
  • Ceapa;
  • Usturoi;
  • Sare;
Mod de preparare:

1. Branzica de caju (alba) se prepara la un blender sau robot de bucatarie, in care se omogenizeaza caju inmuiat, usturoi, ceapa si sare dupa gust. Apoi se amesteca mararul taiat foarte fin si un castravete murat dat pe razatoare. 
2. Pasta de seminte se prepara tot in blender adaugand seminte de floarea soarelui inmuiate, una sau doua linguri ulei de masline, busuioc proaspat, marar, patrunjel si sare dupa gust.
2. Se taie dovleceii (rondele sau pe lungime) si se pun cate doua felii. Intre felii se intinde un strat de pasta de seminte apoi o felie subtire de rosie, dupa care se intinde un strat de branza de caju. Aceleasi ingrediente, in aceeasi ordine se adauga si deasupra.

Eu am folosit feliatorul de la robot si au iesit rondele de dovlecei foarte subtiri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu